Kom og hent!

19. november 2016

Det står masse fin potet og gulrot på lager nå, så det er bare å hente. Det er 50 kg poteter og 25 kg gulrøtter på hver. Kålrot ble det mindre av, vi fant ut at det blir ca 3 kg på hver.

Foreløpig står alt i garasjen på Ner-Dun, tunet nedenfor der vi bor. Inngang tredje port fra gårdsveien. (først en grå vippeport, så en treport, deretter inngangen. Når poteten som er i det rommet er oppbrukt, kommer vi til å ha resten av poteten i rommet på baksiden av fjøset vårt. Dette fordi gulrøtter og poteter trenger ulik temperatur.

Lysbryteren er inne i rommet, ved døra mellom rommene.
Husk å slukke lyset, og lukk porten skikkelig.

I rommet er det ei vekt og ei bok for å skrive opp antall kilo.

Kan det være en idé at dere i Namsos snakker sammen, og tar med til hverandre? Dere trenger selvfølgelig ikke ta med alt i én gang, men vi skulle gjerne fått ut poteten som står i gulrotrommet sånn at vi kan holde temperaturen der litt lavere.

Om dere ikke har henta før, må dere gjerne ta kontakt sånn at vi kan vise dere hvor det er.