Ny forsyning kjøtt fra Dun Gård

PUBLISERT

Kjøtt fra økologisk og gressfora Angus og Sia Trønder, bedre blir det ikke.

Kjøttet er vakuumpakket i passende stykker av Vilteksperten, og står på fryselager i Namsos.

Vi jobber med å bygge opp en besetning av raser som har ekstra god fettmarmorering, smak og mørhet, så dette er virkelig kjøtt av ypperste kvalitet.
Vilteksperten i Stod har delt kjøttet i passe stykningsdeler, som er merket, vakumpakket og dypfryst.

Vi selger esker på 10 kg, til 2600 kr. I esken er det 3 kg kjempegode burgere av rent kjøtt, 2 kg rent, kvernet kjøtt, resten er ulike deler, som biff, steker etc. Den som vil kan få med suppeben på kjøpet.

Denne gangen pakker vi en blanding av Angus kalv og Angus ku, og Sia Trønder kalv. Dette for at de som vil kan sammenligne smaken på kalv/ku, og de to rasene. Noen mener ku er bedre på smak, mens andre foretrekker kalv.
Stykkene er merket, burgere og kvernakjøttet er en blanding av rasene.

Om det er noen som helst vil ha bare ku eller kalv, kan vi imøtekomme det så lenge vi har kjøtt på lager.
Holdbarhetstid er minst ett år på burgere og kverna kjøtt, minst to år på resten.

Vi kan levere i Namsos, og på strekningen Namsos – Trondheim etter avtale.

Ta kontakt med Sissel Thorsen, mobil 46904544 for bestilling, eller bruk Facebook.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet