Økologisk, gressfora kalvekjøtt til jul?

PUBLISERT

I sommer kom det igjen dyr på gården, og nå selger vi vår første økologiske, gressfora kalv. Her snakker vi om kjøtt av virkelig førsteklasses kvalitet. En Jersey-kalv som har tilbragt livet sitt på beite sammen med mor.
Rasen Jersey er blant de beste på smak, mørhet og marmorering, og disse egenskapene vil vi legge vekt på for å produsere godt kjøtt.

Vi ønsker å gi dere som er medlemmer i Dun Andelslandbruk muligheten først, til en pris som ligger adskillig under butikkpris. (om du skulle være så heldig å få tak i økologisk, gressfora kalvekjøtt av jersey der).

Pris
Kalvekjøtt: 240,- pr.kg. (Uten bein)
Vi deler opp i 1/4 kalv (1 eske) og blander både for og bakpart. Slaktet er delt opp i stykningsdeler, merka og vakumpakka.
Eskene inneholder en blanding av Indre/ytrefilet, mørbrad, flatbiff, steik, bogsteik, entrecote, høyrygg u/bein, suppe/grytekjøtt, og kvernet kjøtt.
ca. 20-25 kg
Si fra om du vil ha med bein, til kraftkoking eller til hunden. Det er inkludert i prisen.

Vi selger kun 3 esker denne gangen, førstemann til mølla.

Kontakt: Melding Facebook, mail sissel.thorsen@gmail.com, eller mobil 46904544

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet