Nettverksmøte for andelslandbruk i Trøndelag

20. juni 2016

Andelslandbruk- invitasjon til nettverksmøte for andelslandbruk i Trøndelag tirsdag 4. oktober 2016

Fylkesmannen har en utviklings- og tilretteleggerrolle når det gjelder andelslandbruk, og ønsker å legge til rette for nettverksbygging og erfaringsutveksling.

De inviterer derfor alle andelslandbruk til et nettverkstreff tirsdag 4. oktober kl 1800-2100 på Vikhammer andelsgård i Malvik kommune. (www.facebook.com/Vikhammerandelsgaard).  Alle  andelslandbruk i hele Trøndelag inviteres til samlingen, som er et samarbeid mellom Fylkesmannen i Sør-Trøndelag og OIKOS Økologisk Norge.

Kom gjerne med tema dere ønsker å ta opp, spesielle utfordringer dere vil diskutere etc.  Agenda for møtet sendes ut etter sommerferien. Da får vi også vite mer om hvor mange som kan stille fra hvert andelslandbruk.