DUGNAD Søndag 7. august. Påmelding for grønnsakskasse

3. august 2022

Etter et par ukers opphold er det igjen på tide med en dugnad. Denne gangen er det både behov for luking – og noe høsting og pakking av kasser. Vi ser at det er ganske mange som ikke har jobbet 20 timer ennå, så vi håper det kommer 8-10 stykker denne gangen. Meld dere på under fanen «Dugnader».
Vi har ikke kikka under duken på noen dager, så vi er usikker på hvor mye som er ferdig, men noe er det helt sikkert. Bildet er fra i fjor på denne tida, antakelig har det ikke kommet riktig like langt i år, på grunn av lite sol og varme.

Meld deg på om du vil ha kasse
Vi lager kasser og leverer ut i Namsos TIRSDAG 9.08 KLOKKA 1030 – 1100, foran BUA.
Alternativet er at dere tar med til hverandre, da må dere selv se hvem som har meldt seg på dugnad, og spørre om noen kan ta med.

Som i fjor MÅ ALLE som skal ha kasse melde fra om det, senest innen klokka 1900 kvelden før dugnaden. Det gjelder også dere som kommer på dugnaden. Men nå ser vi at fanen «Levering» ikke fungerer som den skal. Vi har fått beskjed om at teknologien er utdatert, så det må lages et nytt skjema.

I mellomtiden kan dere sende bestilling på kasse på SMS til Sissel, 46904544.