DUGNAD søndag 21. august

19. august 2022

Da er vi klare for en ny dugnad. Denne gangen håper vi det blir litt mer å hente i åkeren – det er sjelden grønnsakene har blitt ferdige så seint som i år. Det meste av brokkolien har gått i stokk – det vil si gått rett i blomstring før den er ferdig. Skjønner godt den har trodd at sommeren var over så den måtte skynde seg og lage frø.
Men blomkål, knutekål, og andre ting skal vi nok finne nå.

Og fortsatt er det ugress i åkeren, så har litt å gjøre der også. Været ser ikke så aller verst ut søndag, så vi håper vi får ei fin arbeidsøkt i åkeren.

Som vanlig: Ta med mat og drikke, arbeidshansker og godt fottøy. Og meld dere på om dere vil ha grønnsakskasse. Det gjelder alle som vil ha, enten dere er på dugnad eller ikke.

Bestill grønnsakskasse
Denne gangen leveres kassene i Namsos – utenfor BUA, SØNDAG kveld 1830 – 1900. ALLE må bestille om dere vil ha kasse, det gjelder også dere som er på dugnad.

Gå inn under fanen levering, og skriv navn. For dere som deler kasse skriver dere navnet på den som er oppført som medlem. Det er en «rullegardin» med valgmulighet hvor kassen skal hentes – Namsos eller på gården. Pass på at det blir riktig.