Bli medlem

Dun Andelslandbruk er snart klare for sesongen 2022 – og vi har plass for flere medlemmer

Om du er opptatt av at maten skal smake godt, være sunn, og i tillegg lokalt produsert – så er du hjertelig velkommen.

Pris
Prisen i for medlemskap i 2022 er følgende:
Alternativ 1
Andelshaver med minst 20 dugnadstimer: kr 2990

Alternativ 2,
Andelshaver uten dugnadsplikt: kr 4945 (levering til fast sted inkludert)

Alternativ 3,
I Røde Kors sitt prosjekt «Vennskap og Kunnskap i åkeren er medlemskap gratis. Dette er et inkluderingsprosjekt for mennesker som trenger nye arenaer for å møtes, få nye venner, og gjøre noe hyggelig sammen. Deltakere som trenger det får egne «guider» som ordner med transport, informasjon og annet. Røde Kors har plasser ledige for både Deltakere og guider. Ta kontakt med Randi Hardmoen Børstad i Namsos Røde Kors for å vite mer om dette alternativet. Mobil: 412 06 935

Vanligvis blir det 8-10 (store) kasser med grønnsaker til hver andel. Henting på gården eller leveringer til fast sted. I tillegg blir poteter, gulrøtter og andre rotgrønnsaker lagret på gården, og kan hentes på avtalte hentedager gjennom hele vinteren.
Nye andelshavere betaler en innmeldingsavgift på kr 500 i tillegg til kontingenten.

Vi oppfordrer andelshaverne til å ta med kasser til hverandre etter høsting. Dun Gård leverer kasser i Namsos til fast leveringssted.

Faktura vil bli sendt ut fortløpende.
Innmeldingsavgiften vil ikke bli refundert om noen trekker seg i løpet av sesongen. Dette fordi andelslandbruket da allerede har hatt utgifter og arbeid tilpasset planlagt antall.

  • DD dot MM dot YYYY
    Info om medlemskontigent og innmeldingsavgift finner du like over skjema på denne siden.